}
Just nu har vi stängt.Öppet idag: 13:30 - 20:00

0435 - 392 03

Badvägen 1

Databehandling

Allmänna villkor

För att använda denna hemsida behöver acceptera villkoren och ta del av nedanstående information. Vi har ansträngt oss för att hålla all information på 
hemsidan uppdaterad men reserverar oss för att det kan förekomma fel och utdaterad information. Om det förekommer avvikelser mellan den information som finns här och den som har förmedlats av vår personal på plats så är det informationen på plats som gäller.

 

Användning av kakor

Ugglebadets hemsida använder inga kakor för spårning och förmedlar ingen data till tredje part gällande användning av hemsidan. Endast kakor som är direkt nödvändiga för att visa korrekt och säker information används på hemsidan. Bokningssystemet använder kakor som är nödvändiga för att upprätthålla den funktion som nyttjas av slutkund. 

 

Dataskyddspolicy

All data på Ugglebadets hemsida och bokningssystem är endast till för att kunna leverara de tjänster du har bokat. Vid registering kommer du få möjligheten att själv godkänna denna behandling. Syftet är att kunna administerara bokningar till Ugglebadets olika aktiviteter för kundens räkning. 

För ärenden gällande vår databehandling på hemsidan och bokningssystemet kan ni kontakta dso@ugglebadet.se
Om ärendet gäller databehandling i övriga verksamheten sker det i kommunens regi.

GDPR

I enlighet med GDPR har du rätt att få ett utdrag av de uppgifter som lagras om dig. Du kan också i vissa fall begära att vi korrigerar alternativt raderar den data vi har. All data vi sparar finns direkt tillgänglig på ditt konto. Om du vill radera det kan du ta bort ditt konto. All information kommer att raderas med omedelbar verkan. I enstaka fall kan vi spara data grundat på ett berättigat intresse när det föreligger betalningsskyldighet för att exempelvis visa att du har bokat en specifik tjänst.